Top

ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. Σολομό καπνιστό

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Πιπέρι σπασμένο

½ ποτηράκι βότκα

2 κουταλιές της σούπας Βούτυρο

αλάτι ελάχιστο εάν χρειάζεται

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μία κουταλιά βούτυρο έως ότου μαραθεί χωρίς χρώμα, ρίχνομαι το σολομό και τα πιπέρια και μόλις ο σολομός ασπρίσει σβήνουμε με τη βότκα. Αφήνουμε να πιει τη βότκα και τότε  ρίχνομε την κρέμα μαγειρεύοντας μέχρι το επιθυμητό σημείο ώστε να δέσει η σάλτσα.