Υλικά
250 γρ. σολωμό καπνιστό
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
πιπέρι σπασμένο
½ ποτηράκι βότκα
2 κ.σ βούτυρο
αλάτι ελάχιστο εάν χρειάζεται
Εκτέλεση
Σωτάρουμε το κρεμμύδι σε μία κουταλιά βούτυρο έως ότου μαραθεί χωρίς χρώμα, ρίχνομαι το σολωμό και τα πιπέρια και μόλις ο σολομός ασπρίσει σβήνουμε με τη βότκα. Αφήνουμε να πιει τη βότκα και τότε ρίχνουμε την κρέμα μαγειρεύοντας μέχρι το επιθυμητό σημείο ώστε να δέσει η σάλτσα.