Top

Παγωτο από κατσικισιο τυρι

Υλικα

460 γρ. κρεμα γαλακτος

120 γρ. γαλα

4 κροκοι αυγων

50 γρ. ζαχαρη

50 γρ. γλυκοζη

115 γρ. κατσικισιο τυρι

 

Εκτελεση

 

  1. Βραζω γαλα και κρεμα.
  2. Ανακατευω αυγα και ζαχαρη, ριχνω αργα την κρεμα.
  3. Ριχνω το βημα 2 στο βημα 1, και βραζω χαμηλα για 1 με 2 λεπτα.
  4. Ανακατευω το συροπι με το κατσικισιο τυρι και το ριχνω στο μιγμα της κρεμας .ανακατευωντας μεχρι να δεση.
  5. Στραγγιζω και κρυωνω το μιγμα σε κρυο νερο.
  6. Και το βαζουμε σε μηχανη παγωτου.