Υλικά
460 γρ. κρέμα γάλακτος
120 γρ. γάλα
4 κρόκοι αυγών
50 γρ. ζάχαρη
50 γρ. γλυκόζη
115 γρ. κατσικίσιο τυρί
Εκτέλεση
- Βράζω γάλα και κρέμα
- Ανακατεύω αυγά και ζάχαρη, ρίχνω αργά την κρέμα
- Ρίχνω το βήμα 2 στο βήμα 1 και βράζω χαμηλά για 1 με 2 λεπτά
- Ανακατεύω το σιρόπι με το κατσικίσιο τυρί και το ρίχνω στο μείγμα της κρέμας ανακατεύωντας μέχρι να δέσει
- Στραγγίζω και κρυώνω το μείγμα σε κρύο νερό
- Το βάζουμε σε μηχανή παγωτού