Top

Σαλατα με αβοκαντο καβουρι και ντρεσινγκ από ροζ γκρειπφρουτ

Ένα ροζ γκρειπφπουτ

150 μλ. Κλασσικη βινεγκρετ

2 αβοκαντο

2 τοματες αποφλειωμενη και ψιλοκομμενη

χυμο από μισο λεμονι

1 κουτ. Κομμενο κρεμθδακι η φρεσκο

χυμο από μισο λαιμ

λιγες σταγονες ταμπασκο

150 γρ. απρο καβουρι

100 γρ. σαλατα μιξ

αλατι και πιππερι

 

Παρασκευή

 

Κανουμε το γκρειπφρουτ φιλετο και κραταμε το ζωμο σπαμε με ένα πηρουνι τα φιλετα και ανακατευουμε με 100 γρ. βινεγκρετ. Κατοπι κανουμε το αβοκαντο πουρε και προσθετυμε τις τοματες το χυμο λαιμ το κρεμυδ και το ταμπασκο αλατιζουμε. Βαζουμε ένα κουταλακι από την υπολειπομενη βινεγκρετ και ανακατευουμε με το καβουρι, και επισης το ιδιο με τη σαλατα.

 

 

Στησιμο

 

Σε τσερκι βαζουμε το αβοκαντο από επανω το καβουρι και τελος τη σαλατα ξεφορμαρουμε και τελειωνουμε με τη βινεγκρετ γυρω γυρω.