Top
 

Στήθος πάπιας με μέλι, μαύρο πιπέρι και sause κασσίς.

Υλικά

4 φιλετάκια πάπιας

200 γρ. κασσίς

200 ml κρέμ ντε κασσίς

200 ml ντέμι γκλας

2 κουτ. μέλι

½ κουτ. σπασμένα πιπέρια

αλάτι

πιπέρι

 

 

Εκτέλεση

Βράζουμε το κασσίς με το κρέμ ντε κασσίς εώς ότου μείνει το μισό. Ρίχνουμε την ντεμι γκλας και βράζουμε μέχρι να μείνει το 1/3.

Σωτάρουμε το παπάκι μόνο από τη μεριά του δέρματος για 10 λεπτά, κόβουμε και σερβίρουμε.