Top

Ροπαλάκια κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα

Υλικά

  • πιπεριά κόκκινη
  • πιπεριά πράσινη
  • ξερό κρεμμύδι
  • 1 ντομάτα
  • 60γρ ζάχαρη
  • 40μλ ξύδι
  • 50γρ κορν φλάουρ
  • 30μλ κρασί λευκό

Εκτέλεση

Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο τις πιπεριές και το κρεμμύδι, προσθέτουμε τη ζάχαρη, σβηνουμε με κρασί, προσθέτουμε μισό ποτήρι νερό, μαγειρεύουμε για 5 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Πανάρουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε κορν φλάουρ και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά, τα προσθέτουμε στη σάλτσα και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά.