Top

Κρουτόν

Υλικά

 

  • 250 γρ ψωμί τοστ λευκό
  • ελαιόλαδο
  • πάπρικα γλυκιά
  • παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.γ μουστάρδα

Εκτέλεση

Σε μούλτι βάζουμε ελαιόλαδο, σκόρδο και τη μουστάρδα. Κόβουμε το ψωμί σε κύβους χωρίς την κόρα, το τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα, ραντίζουμε με το μείγμα και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε την πάπρικα και την παρμεζάνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 100 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.