Top

Ντοματοκεφτέδες

Υλικά

  • 5 ντομάτες
  • 1 ξερο κρεμμύδι σωταρισμένο
  • δυόσμο
  • 3 κ.σ αλεύρι
  • 1/4 φέτα
  • 1/4 κεφαλοτύρι
  • μα’ι’δανό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.γ μπέ’ι’κιν
  • 2 αυγά

Εκτέλεση

Χαράσουμε σταυρωτά τις ντομάτες στο κάτω μέρος και τις μπλανσάρουμε σε καυτό νερό για 20 δευτερόλεπτα και τις τοποθετούμε αμέσως σε κρύο νερό ώστε να τις αποφλοιώσουμε, κατόπιν αφαιρούμε τουσ σπόρους και τις κόβουμε ζουλιέν, τις βάζουμε να σταργγίσουν πιεζοντάσ τες. Σ’ένα μπωλ προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Τηγανίζουμε σε μέτριο προς καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.