Υλικά
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 1/2 κ.γ κανέλα
- 1/2 κ.γ γαρύφαλλο σκόνη
- 1 κ.σ μέλι
- 100 ml λευκό κρασί
- 1 κ.σ μουστάρδα
- 1 μέτριο κοτόπουλο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Τεμαχίζουμε το κοτόπουλο σε 4 μέρη, αλατοπιπερώνουμε. Σε μπλέντερ τοποθετούμε τα υλικά τησ σάλτσας και περιχύνουμε το κοτόπουλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο. Στα τελευταία 5 λεπτά ξεσκεπάζουμε για να ροδίσει.