Top

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

Το καταστατικό του Σωματείου συντάχθηκε αρχικά από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου εγκρίθηκε νόμιμα από την υπ’αριθμών 362/1937 απόφαση του πρωτοδικείου Λάρισας δια της οποίας αναγνωρίσθηκε το σωματείο.
Ισχύει δε αυτό μέχρι σήμερα όπως τροποποιήθηκε με τις
α)υπ’αριθμών 1084/1968 και β)υπ’αριθμών 267/1972 αποφάσεις του πρωτοδικείου Λάρισας.
Ήδη τροποποιηθέν από την συνέλευση των μελών στις 17 Μαρτίου 1997 και αποτελούμενο από 24 άρθρα ισχύει μετά από έγκριση του από το μονομελές πρωτοδικείο Λάρισας και της καταχώρησης του στο Βιβλίο Αναγνωρισμένων Σωματέιων.
Σκοπός.
Σκοπός του σωματείου είναι η συνένωση όλων των εργαζομένων στις κουζίνες των εστιατορίων,ταβερνών,ξενοδοχείων,ουζερί και λοιπών επισητιστικών επιχειρήσεων σε μια εννοιαία οργάνωση για την από κοινού μελέτη,προβολή και λύση των διαφόρων προβλημάτων προς το συμφέρον των μελλων του.Επίσης στην αναβάθμιση του ρόλου και τη συνεχή εκπαίδευση με την διοργάνωση σεμιναρίων επαγγελματικής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Εδώ και αρκετά χρόνια το σωματείο μας διοργανώνει σεμινάρια με στόχο την επαγγελματική αναβάθμιση των μελών του.
Παράλληλα σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις του νομού επιδιώκουμε τη συνεργασία και τη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε την μαγειρική Τέχνη και τον Νομό σε γαστρονομικό προορισμό.